25 Lessen

Over Het Boek
25 Lessen

Over De Uitgever
Blurb.com

De Inspiratie! (in het engels)
25 Lessen die ik Heb Geleerd
(Over Fotografie)

Lof vooraf
Flickr Testimonia (in het engels)

Test Foto's
Slideshow van 25 van de 500+
foto's kwamen in het boek voor!

De onverhoedse Trailer!
De eerste 15 bladzijden tellend
van het boek! (in het engels)

Waar om Te Kopen

(in het engels enkel)

free web site hit counter
Over De Auteur
Geïnspireerde door en streven indrukken van dagelijks leven te maken, houdt van Lorenzo leven. Zijn foto's lichten toe wat buitengewoon in het gewone is. Lorenzo stelt te boek de magie van dagelijks leven in New York City over zijn blog, De Kunst van het Leven.

Geboren en verhoogde in Noordelijke Californië, Lorenzo heeft ook in Los Angeles (UCLA '89,) geleefd en dan bewegen naar New York City voor goed in 1992 om de Universiteit van Internationale en Openbare Zaken bij te wonen programmeer aan Columbia Universiteit (' 94). Hij vervolledigde ook schoolonderzoek voor de Meesters in Politicologieprogramma aan Sankt Jose Staatsuniversiteit in 1991.

In 2008 werd hij gekozen de HP Be Brilliant Featured Artist.

Samen met het zijn van een schrijver, dichter, grafisch vormgever en fotograaf is Lorenzo een directeur van het brengen op de markt en communicatie aan een Fortuin 500 bedrijven in New York City.

Sinds het hervatten digitale fotografie in 2005 is zijn fotografie in fotomagazin, het eerste fototijdschrift van Duitsland voorgekomen en zijn foto's zijn geciteerd, verstuurden en publiceerden door over 275 andere blogs, websites en afdrukpublicaties.

Vandaag heeft Lorenzo over 25.000 foto's publiceerde op flickr. com—een van de populairste fotografiewebsites van de wereld—waar zijn foto's zijn gezien over 1 miljoen tijden en waar hij is geplaatst als een van de populairste fotografen van de plaats.


*Indien u van hulp zou houden verbeter de vertaling van deze pagina, alstublieft e-mail mij aan Lorenzo@25Lessons.com. Dank u.