25 Lessen

Over Het Boek
25 Lessen

Over De Auteur
Lorenzo!

De Inspiratie! (in het engels)
25 Lessen die ik Heb Geleerd
(Over Fotografie)

Lof vooraf
Flickr Testimonia (in het engels)

Test Foto's
Slideshow van 25 van de 500+
foto's kwamen in het boek voor!

De onverhoedse Trailer!
De eerste 15 bladzijden tellend
van het boek! (in het engels)

Waar om Te Kopen

(in het engels enkel)

free web site hit counter

Blurb is een bedrijf en een gemeenschap die hartstochtelijk in de vreugde van boeken gelooft lezene hen, en maakt hen, die hen delen en verkopende hen.

Het bezit een afgewerkt boek met uw naam is op de omslag een dat oprecht gevoel verbaast; het is een van die ervaringen die iedereen zou moeten hebben. Als softwaremensen ontwerpers en uitgeversbedrijf van deskundigen aan het hoofd van ons spel, wij beseften iets zowel ongelofelijk als duidelijk: Er is geen goede reden waarom het zou moeten nemen tonnen van tijd, technische vaardigheden, grote mannetjesdier of vrienden in hoge plaatsen om een boek te publiceren. Of een massa boekt, voor die kwestie.

Zo dat wij onze geesten samen zetten en ontwikkelde een creatief uitgeversbedrijf onderhoudt eenvoudig en slimme genoeg om aan iemand een auteur te maken iedere blogger, kok, fotograaf, ouder, reiziger, dichter, huisdiereigenaar, handelaar, iedereen. (Dit betekent u).


*Indien u van hulp zou houden verbeter de vertaling van deze pagina, alstublieft e-mail mij aan Lorenzo@25Lessons.com. Dank u.