25 Lessen

Over De Auteur
Lorenzo!

Over De Uitgever
Blurb.com

De Inspiratie! (in het engels)
25 Lessen die ik Heb Geleerd
(Over Fotografie)

Lof vooraf
Flickr Testimonia (in het engels)

Test Foto's
Slideshow van 25 van de 500+
foto's kwamen in het boek voor!

De onverhoedse Trailer!
De eerste 15 bladzijden tellend
van het boek! (in het engels)

Waar om Te Kopen

(in het engels enkel)

free web site hit counter

25 Lessen: De Kunst van het Leven De synopsis

Echtgenoot, vader en bedrijfswerknemer— het leven van Lorenzo draaide rond rond huis, werk en van de heme pendelt dagelijks van de voorsteden tot de stad.

Dan een dag, vond hij zichzelf die aan de Kleine Kerk in binnenstad Manhattan in het kielwater van een echtelijke scheiding blijft. Levend in feitelijke isolatie voor drie maanden, had hij een ongewone kans om opnieuw zijn leven te onderzoeken. Heel onverwacht vond hij zichzelf die rond de stad dwaalt om foto's, een passie hij te nemen had glijbaan in de jaren verhuurd een carričre te achtervolgen en beginnen van een familie. Tijdens zijn vertoeft nacht door de straten van New York City, werd hij van sommige belangrijke levenslessen—lessen herinnerd die te gemakkelijk in de onduidelijke plek van alledaags bestaan zijn vergeten.

Nu een van de eerste veelbelovende fotografen op de straten van New York City, stellen 25 Lessen te boek de reis van Lorenzo in de verbazingwekkende wereld van digitale fotografie en hoe het hem hielp om opnieuw met de wereld rond hem aan te sluiten en een authentieker leven te leven.

In dit unieke boek die overbrugt verwoord met beeld, hij beschrijft hoe de misleidend eenvoudige regels van fotografie ook naar de kunst van het leven kunnen worden toegepast. Inspirerende en poëtische, dit boek zal niet alleen de creatieve energie van lezers ontsteken maar ook zal uw passie voor leven heropwekken.


Deponeer het auteursrecht van & kopie; 2008. Lorenzo Domínguez. Alle Rechten Gereserveerde. Deze pagina's worden door internationale auteursrechtwetten beschermd.